Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sommertogt 2017 – 15 juli til 5. august

Førstegasten har som sædvanlig haft stor indflydelse på målet for årets Sommertogt. I år går turen til  Fyn og Langeland. Foreløbig sejlplan ser således ud: Tunø, Endelave, Bogense, Æbelø, Korshavn, Odense Fjord, Odense, Fynshoved, Romsø, Kerteminde, Nyborg, Lundeborg, Svendborg, Thurø, Rudkøbing, Lohals, Kalundborg, Ballen, Langør, Øer og Hjem. I alt 300 sømil (ca 555 km) på 3 uger, så der er mange korte ben og få lange.

1 comment to Sommertogt 2017 – 15 juli til 5. august

  • Vi glæder os. Vi har netop været på Avernakø og Korshavn, for et par dage siden, og i Den Fynske Landsby i går i Odense. I aftes ankom vi her til Klegod ved Søndervig og Hvide Sande, hvor vi har lejet sommerhus i to uger. Vi bor lige midt i klitten. Her er vidunderligt med frisk luft fra vestenvinden, Ringkøbing Fjord mod øst med den maleriske Lyngvig Havn og en bager der har åbent 7-11 hver morgen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: