Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

4. plads i Fyn Rundt Classic 2017

Flicka III deltog i år i Fyn rundt Classic fra Kerteminde i stedet for Fyn Cup, der sejles fra Bogense. Vi håbede på bedre vejr i denne sejlads, der ligger 2-3 uger senere end den fra Bogense. Vejret var faktisk bedre, men arrangementet er ikke så proff som Palby Fyn Cup. Fyn rundt blev resultatmæssigt en succes, idet vi blev nr. 4 i vores løb, kun 9 min fra en 2. Plads og kun 25 min fra 1. Plads, der blev nuppet af en X99. I betragtning af vilkårene er vi tilfreds, men teamspirit og optimisme og gåpåmod kan klart forbedres. Der er desværre ikke en oversigt over overalt resultater, men en hurtig skimning viser at vi ligger godt. Ca. nr. 25 ud af 120 og mange af dem i toppen, var de, der blev sendt afsted tidligt og ikke havde modstrøm i Lillebælt.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: