Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sejerø – Havnsø – Nekselø

Torsdag den 28-7-16. Sol, 7-2 m/s NV-V. 13 sm.

Vestenvinden fik kattegatdønningerne til at bruse mod stenkastningen lige uden for molen, men det var skøn musik at vågne til og akkompagnerede vores morgenbord Sejerø havn inden vi sejlede mod Havnsø. Vinden var drejet næsten helt om i NV, så vi sejlede med sejlene som elefantører også kaldet butterfly, hvilket vil sige storsejlet og fokken til hver sin side.

I Havnsø stod Charlotte og Gert og vinkede, da vi rundede havnebasinet. Efter at have fordoblet besætningen og bunkret vand sejlede vi til Nekselø for ”jerngenoa” i det smukkeste sommervejr, man kan tænke sig at besøge den smukke fredede ø i. Vi var eneste gæstende sejlbåd og lagde os langskibs mellem den nye færge og læmolen.

Charlotte og Gert stod for frokosten, så sundhedsniveauet blev sikret. Vel styrket begav vi os på vandretur på den meget kuperede ø. Vi gik ud til vestkysten gik på stien mod nord og nød den lette brise på toppen af de imponerende skråninger mod vest, hvor de sjældne vilde blomster gav mange studiepauser.

På Nordøen var vi nede ved stranden og fik lidt fodbad mellem de dekorative sten og tang. En flok løse køer, hvoraf en var uden yver tvang os op over bakkerne og ned til Øststranden. Her så vi en hundredtalig digesvaleflok samle kræfter på nogle hegnstråd. På afstand lignede det pigtråd i overstørrelse. Vi slentrede videre sydpå stenstranden og længere fremme tvang en hesteflok til at krydse gennem et brakmark med mange vilde planter og 2 rådyr tilbage til alfarvej langs det gamle stendige.

Med sjælen fyldt af skønne sanseindtryk vendte vi tilbage til båden. Her var det også pottevarmt og den indbydende badestrand nord for havnen fik fornøjelse af vore lækre kroppe. Det gav supplerende appetit til aftensmaden, som bestod af Cobb grillede majs, tomatsalat med vildløg og nye kartofler med hvidløgssmør. Sommersolnedgangen inspirerede til fordæksophold og rå-nydning.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: