Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sommertogt 2016

Førstegasten skulle lige fejre sin runde fødselsdag i sommerhuset i Skæring inden vi kunne drage ud på årets sommertogt. Fødselaren havde besluttet at togtet i år skulle gå til Samsø, Sejerøbugten og Isefjorden, da vi kun har 2 uger tilbage af ferien. Vi sagde farvel til de sidste fødselsdagsgæster søndag den 24-7-16 og brugte resten af dagen på at klargøre sejladsen og vi sluttede dagen med en overnatning i Kaløvig, så vi var klar til at stævne ud mandag morgen.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: