Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sønderborg

Fredag den 17. juli 2015, 0 sømil, Solskin og skyet, 18 – 22 grader, 7 – 16 m/s SØ – SV.

Båden sov længe og efter morgenmaden besøgte besætningens kulturelite Sønderborg Slot, og efter sigende var det interessant, men formidlingsmæssigt skuffende. De var da væk et par timer, mens Skipper gik i gang med at polere alt glasfiber over dæk. Dette blev ikke nået inden søsætningen i foråret, så det trængte forfærdeligt. Nu kan vi tillade os at anløbe tyske havne, hvor de fleste både ligner nye bade, uanset alder.

 

Da Kasper dukkede op, indtog vi en lækker frokost om læ med bl.a. bruscetta. Døtrene havde pakket deres habengut og efter frokost drog de alle mod Fredericia, hvor Julie tog toget til Valby og Sidsel og Kasper fortsatte til Aarhus.

Den heftige blæst fik Kirsten til at nedprioritere sin interesse for at se Hørup Hav og den sydlige del af Als, så den planlagte tur hertil blev aflyst. Vi skulle blive ved kaj ved Sønderborg Slot endnu en nat. De mange hjælpegaster havde åbenbart taget hårdt på Førstegasten, for hun skulle have ladet batterierne op, mens hovmesteren sørgede for supplerende forsyninger.

Det var nok godt nok, for Skippers polering havde inspireret dækspigen til at tage fedtpletter af med pibeler! Og senere blev hele cockpittet vasket, og det stødte ikke på voldsomme protester fra Skipper. Han gik i gang med små hyggelige puslearbejder, såsom: manglende skrue i det ene morfarsæde, beskyttelses-skinner under agterfortøjningerne, kroge og ringe i den lille SB kistebænk m.m.

Hovmesteren diskede op med grillpandestegte angusbøffer med flødestuvede tre slags svampe og Jamie-Oliver salat (hvad har man på lager, som trænger til at blive brugt….). Besætningen gjorde ikke mytteri over maden. Det blev også til en promenadetur langs stranden til Havbad og Sønderborg Marina. Der virkede meget vellykket på trods af størrelsen, og der var masser af aktivitet i den fyldte havn, som efter sigende er den mest besøgte lystbådehavn. Da vi kom tilbage, lå der 2 både uden på Flicka III.

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: