Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Aabenraa – Aabenramme

Onsdag den 7. juli 2015, 0 sømil, Solstrejf, drivende skyer og byger, 18-20 grader. 10 – 15 m/s SV.

Skippers søster, Charlotte skulle påmønstre ved nittentiden, så der var dømt afslapning, oprydning, bytur, butikstur og bådudstyrsbutik. Det var jo heldigt nok, når der var kulingvarsel m.m. Halvdelen af besætningen benyttede sig også af lejligheden til at sove igennem. Den anden halvdel ordnede virksomhedsrelaterede e-mails og læste politikkens E-avis. En velassorteret havneplaceret Løvbjerg blev også frekventeret.

Byturen sikrede både en varm gave til Charlotte, samt nogle laser og pjalter til førstegasten, samt et helt par sko, som fuldgode afløsere for det kuldsejlede par. En checket café serverede en glimrende Illy radikal kaffe, som blev indtaget, mens vi iagttog gågadens turister og indfødte. Det er for øvrigt charmerende og positivt, hvor meget alle stadig bevarer deres sønderjyske dialekt – mojn. I byen er der mange velbevarede huse, som bidrager til et spændende bymiljø, der er fint understøttet af nyrenoverede torve, hvor der er skabt velproportionerede byrum. Overskriften referer til en ny vellykket cortén skulptur ved lystbådehavnen, der er en stor ramme, som man kan sidde inden i, over for hinanden – inden for rammerne af rammen – Aabenramme.

Når man har sejlbåd er der altid noget, der skal fikses, hvilket maskinmesteren fik mulighed for mens Kirsten besøgte det nørdede egnsmuseum. Det ærgrede selvfølgelig skipper, at han var nødt til at vejlede maskinmesteren, så han desværre gik glip af Aabenraa Museum, der ellers havde en lavet en helt speciel sommerudstilling om makrellen! Det viste sig at makrellen optræder 3 gange byvåbenet. Til gengæld blev svømmerkontakten for bilge-pumpen fikset og vandfilteret for trykvandsinstallationen tætnet.

Gert leverede Charlotte, og vi spiste et vegetarisk måltid sammen inden Gert tog tilbage til sine pligter hos LEGO. Vi havde en hyggelig aften sammen, mens der blev planlagt en Aabenraa Byvandring næste dag, idet vejrudsigten for morgendagen ikke lader dagens vejr noget tilbage at ønske.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: