Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kaløvig – Endelave

Søndag den 5. juli, 31 sømil, Sol, 25 gr, 0-2 m/s SØ-SV

Sommertogtets afgang var efter aftale udskudt til søndag fordi familiebånd skulle plejes lørdag med Ann-Lills nyfødtes barnedåb. Ellinor blev døbt i Hørsholm Kirke, der er en romantisk fotogen nyklassicistisk bygning, der ligger på en ø omgivet af voldgrave. Om søndagen spiste vi morgenmad på udsigtsterrassen sammen med Sidsel og Kasper i det varme disede solskin, der tegnede til en varm vindløs dag. Præcis klokken 11:00 smed vi fortøjningerne og gled sydover på det sølvglinsende flade vand akkompagneret af Volvo Pentaens 3 cylindrede blide rytme. Solsejlet kom op. Vi havde nok at gøre med at holde udkig mellem alle de andre søndagssejlere på Aarhusbugten. Frokost blev indtaget i cockpit med kniv og gaffel mens selvstyreren tog sig af kursen mod Hov og Endelave. Et tyndt skydække – nærmest en varmedis – dæmpede solens stråler, så vi ikke blev solskoldet.

Kl 16:08 smuttede vi ind af havnehullet og fandt en god pæleplads med stævnen mod vest. Efter lidt research bestilte vi kaninmiddag på Café M, en middag som senere viste sig at smage glimrende. Mens vi ventede på tilberedningen, hørte vi i det fjerne opera, idet en omrejsende operagruppe (GuidOpera) opførte Tosca i en firlænget gård midt i byen. Arier og klapssalver spredtes ud over landsbyen, havet og havnen.

Endelave er berygtet og berømt for de mange vilde kaniner, så alle urtehaver er indhegnet med kaninsikret hegn. Tordenbyger og sommerbyger rensede luften og varslede vejrskifte. Vi havde heldigvis nået at nyde sommerheden. Om aftenen lyttede vi til store regndråber, der trommede på sprayhooden og glædede os over, at alle vores planter på Hagen forhåbentlig også får tiltrængt væde.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: