Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Flicka III blev nr 2 I sit løb Fyn Rundt

Flicka III Fyn Rundt, Palby Fyn Cup

Med fuld besætning plus Jan deltog Flicka III i årets Palby Fun Cup tros en betænkelig vejrudsigt. Vi var kommet i løb med nogle barske deltagere, men det lod vi os ikke gå på af. Torsdag eftermiddag sejlede Asbjørn, Per, Jan, Kasper og skipper båden til Bogense, hvor John stødte til med Pers Autocamper. Fredag formiddag var vi klar til fight. Vi fik en perfekt start og førte vores start helt frem til Strib, hvor en tordenbyge lavede megen ravage. Vores fine forspring satte vi over styr i Lillebælt, hvor vinden udeblev og strømmen drillede, så vi var nr. 196 ud af Bæltet. Men vi fik os kæmpet op og da vi passerede Svenborg var vi med fremme. Op gennem Storebælt gik det over stok og sten i 15-19 m/s og ved Fynshoved lå vi pænt placeret. Dødtrætte kom vi i mål i Bogense efter 26 timer uden søvn eller afslapning og fik en ærefuld 2. plads i vores løb. Absolut tilfredsstillende, taget i betragtning at det var debut og over halvdelen af bådene udgik. Søndag sejlede vi båden hjem i fin vestenvind, trætte og nøjde.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: