Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

De 2 øer

Flicka III genvandt pokalen om ”De 2 øer”

KBL kapsejladsen ”De 2 øer” har været lagt i mølposen i mange år, men i 2014 blev den genoplivet, hvor Flicka III vandt foran Impatience. Derfor skulle pokalen forsvares i 2015. Det blev den også, for i 2015 vandt vi med over en ½ time til næste båd. Allerede ved Hjelm havde vi hentet de fleste både og ved Tunø blev den sidste båd overhalet. Da der blev sejlet med respittid betød det, at vi fra Tunø førte løbet. Jens og klubhuset bød på lækkert og tiltrængt morgenbord, hvor de bælgøjede sejlere dukkede op en efter en. I det hele taget har vi haft en fin forårssæson, hvor vi ved sommerpausen ligger nr. 2 efter Scankappen.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: