Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nordby

Mandag den 21. juli. sol. 7-9 m/s nø.

Så tog vi cyklerne frem og efter lidt forberedelse og WD40 fik vi dem igang- de havde ikke været i brug i et år. Rask gik det mod Maarup og Nordby med udsigt til bakker og grøntsagsmarker. I Nordby fik vi økologisk hjemmbrygget øl og frokost tillavet en en meget økologisk mor, assisteret af en økologisk datter. Vi sad i skyggen i en meget autentisk gårdsplads med mosbegroet eternittag og gule mursten. Det var billigt, 500 for os alle fire inkl 1/2 l øl pr mand. Forbi det berømte gadekær og mod nordspidsen, Issehoved, med det enståede bakkede landskab. Helt oppe på spidsen mødtes vandene og vi. I læ af strandengen med udsigt til strandkål indtog vi vores næste belønning. Oppe fra bakkerne var der storslået udsigt til Tunø, Aarhus, Molshoved, Sletterhage, Ebeltoft, Hjelm, Sejrø, Vejrø, Lindholm og Kyholm.

Tilbage i turistfælden fandt vi skygge og hygge hos frokostgalleriet, hvor vi fik stempelkaffe, is og snegl. Brugsen i Maarup solgte mere til os end galleriet. Belæsset med forsyninger cyklede vi hjem til båden. Cockpit chips, rødvin og badning fra båden var en lækker combo. Akompagneret af en rød solnedgang spiste vi malerindens lækre specialiteter, røget hellefisk på fennikel og hjemmelavet majo, vitiello med tunmarinade og kapers afrundet med fingerjordbær.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: