Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kaløvig – Langør

Søndag den 20. juli 2014. sol og skyer. 6 – 8 m/s ø-ønø

Jan og Malerinden påmønstrede kl 10:30. Kirsten insisterede på at Hagen blev fremvist, inden vi lagde fra kl 11:30 med kurs mod Skødshoved og Samsø. Vi nød sejladsen i den lune sommer og med vinden ind foran for tværs, gik det raskt mod Langør, hvor vi efter 25 sømil lagde til kl 15:15. Der var godt fyldt op, så vi lagde os uden på en Bavaria Match 38 ved yderbroen.

Vi var meget sommerafslappede og valgte enda at spise på det lokale Smokehouse. Et landskabs- og kulturbesøg til den lille kullede kirke blev det også til. Vi var godt brugte og stævnede tidligt ind efter en perfekt sejlerdag. Samsø vogt jer, i morgen indtager vi dig på cykel!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: