Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Døtre fejrer Kirsten i Knebel Vig

Lørdag den 19 juni 2014. Sol 24 – 30 grader. 5-8 m/s ø.

Kirsten og Kipper afleverede endu en trailerfuld gods i garagen på Hagen. Herefter entrede vi Flicka 3 klar til årets korte sommertogt. Kort fordi der er istandsættelsen af lejligheden og byggeri af sommerhuset på Hagen. Lige over frokost hentede skipper døtrene og Kasper i Aarhus og provianterede. Julie havde en fødselsdagslagkage i skødet, kardanophængt, så den nåede hel og velduftende frem til Kaløvi g Bådelaug i hel tilstand, hvor den sammen med gaverne blev fortæret. Fødselsdagsboller, gaver og lagkage var lækre, som kun døtrefremstillede kan være det.

Herefter kastee vi los og bunkrede diesel og slog et sving ned og så sommerhuset fra søsiden, hvorfra det også tog sig godt ud. Herefter blev kusen sat mod Knebel Vig. Vi gik for forsejl og motor i den lette brise. Motoren gjorde ikke megdn gavn, da skruen var sat fuldstændig til i ruer.

Vel fremme vest for kornmarkerne vest for Knebel kastede vi anker i en lille vig, der går helt ind til kysten. Her lå vi fint i læ til lyden af de moderne høstmaskiner og havde solen over Skæring. Grillen blev tændt og skipper iførte sig tarzankustume og dykkede ned til skruen af mange gange og fik ruerne væk med en Ikeakniv. Solen og varmen tørrede “peters krop” og majskolber, bøffer og sønderjyske krydderpølser blev grillet, mens solen gik ned og blev mere og mere rød.

Ikke et øje var tørt. Kasper fik ankeret op og styrede os sikkert i havn med lanterne tændt og det smukke aftenlys som baggrund.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: