Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stille kapsejlads med fin boathandling

onsdag den 17-5, 2-4 m/s n-nv. sol.

kapsejlads med perfekt spilerstart. Johs bror, Asbjørn var også med og var rigtig god til trim. gasterne havde klargjort båden, da skipper var til byggemøde på sit sommerhus og måtte påmønstre løbende. kort svagvindsbane med 2 spilerben. team flicka fik en fin 3. plads 3,5 min efter vindende scankap. Da spileren skulle bjerges, gik den i vandet, da ingen kumrede sig om faldet. Da medbyggerne ankom til båden torsdag aften blev den flagtørret i den lette aftenbrise. Lakseside bkev også grillet og nydt.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: