Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Onsdagssejlads i Kaløvig

den 30. april sejlede gasterne årets første kapsejlads i Kaløvig alene, da skippper skulle fejre Flemmings 60 års fødselsdag. De hævder at det gik fint, de blev nr 4. Men John måtte brødebetynget fortælle skipper, at de havde fået spilerskødet i skruen til sidst, så de måtte gå ind for sejl. Den efterfølgende onsdag havde John arrangeret med havnekaptajnen, at krane flicka , så skruen kunne blive frigjort igen. Det var vanskeligt at at sejle ind i bunden af havnen, rundt om halvøen for sejl, men vi kom da frem til kranpladsen. Heldigvis kunne skødet frigøres udennat det tog skade og vi kunne gøre klar til årets anden kapsejlads. Der var kun let skiftende vind, så vi fik rørt spileren og trimevnerne. Det blev til en 3. plads efter en Match 28 og en Scankap. Det var sjovt og sangermadderne smagte i 3. halvej. Vi er i gang og følte os godt tilpas i feltet af ca 25 både.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: