
-
John BÅD: Storsejl, fordæk, læ spilerskøde Kok – frokost og kaffebrygger. Mindst 36 Dåseøl, vin og frokostpålæg
-
Flemming BÅD: BB side, BB fok og trim, BB klaver, luv spilerskøde, bomophal, Kok – morgenmad, Mindst 24 dåseøl, 24 cola, morgenmad og brød
-
Kristian BÅD: Taktik, navigation og trim, reserve storsejl Opvask. Lindas aftensmad (hentes af skipper onsdag 17:30), spiritus og snack
-
Kaare BÅD: Vejrudsigt, strømforhold, SB side, SB fok og trim, SB klaver, bomnedhal, reserve navigation Opvask. Cola og føde efter egne ønsker
-
Thomas BÅD: Skipper, Sejlbåd, udstyr, rorgænger, sejlvalg Kok – aften. Supplerende mad og drikkevarer.
Logistik:
ONSDAG: John og jeg sejler fra Virksund til Løgstør efter aftenkapsejlads. Flemming påmønstrer natten mellem onsdag og torsdag i Løgstør.
TORSDAG: sejler vi fra Løgstør til Læsø eller Åstol.
FREDAG: sejler vi til Stenungsund. Kristian og Kaare kører til Frederikshavn og tager Stena til Gøteborg og tog/bus til Stenungsund.
LØRDAG: ca. 09:30 kapsejlads. Lørdag aften sejler vi fra Stenungsund til Åstol eller lignende
SØNDAG: sejler vi til Læsø, hvor vi spiser jomfruhummere sammen (Jens Henrik har bestil hos grillen) Kristian, Kaare og Flemming afmønstrer og tager færgen til Frederikshavn, hvor de tager bilen hjem til Viborg. John og Skipper fortsætter til Hals eller lign.
MANDAG: sejler John og Skipper Flicka III til Virksund.
Leave a Reply