Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

1. plads til Flicka III

I den første onsdagssejlads efter sommerpausen hentede Flicka III en sejr hjem i en tæt konkurrence i svag vind. Banen var på 6,2 sømil, som blev sejlet på 1:05. Vinden svingede omkring vest fra 2,5 – 4,5 m/s. Vi havde en fin start til luv for Scankappen, som vi fulgtes med til første mærke på en foran for tværs med 6 – 7 knob. På krydset mod vest, satte vi de andre af og på spilerbenet med 80 -90 grader til vinden mod Gedsted øgede vi afstanden. Bidevind tilbage mod Den Lille Trangmand var også godt og vi kunne sætte spileren på det sidste ben hjem til mål, men måtte ind imellem gå 55-60 grader til vinden med en lænsespiler – det var sjovt. Det var også fedt at være første båd i mål selv om vi havde startet 15 min senere end de første både. Afstanden til Scankappen blev ca. 1 minut på præmietiden og 5 minutter på sejltiden. OA nr 5. Vi havde praktisk taget ikke lavet fejl og eksperimenteret lidt med trim. Det tegner godt for vores deltagelse i kapsejladsen, Tjörn Runt den 17. august.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: