Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

København

Lørdag den 14. juli 2012. Solskin med enkelte skyer. 18 – 23 C. 4-6 m/s SV. 0 sm. 0 Knob gsn, max 0 knob.

Det er nu blevet en god tradition, at vi vågner til solskin. Julie havde overnattet hos os i båden og efter et hyggeligt morgenbord i cockpit, gik vi tur i byen. Vi gik forbi Udenrigsministeriet, over Knippels Bro, langs havnen til Nyhavn, forbi Skuespilhuset og til Ophelia Beach, hvor vi så på de imponerende sandskulpturer.

Efter caffe latte på en café på skyggesiden i Nyhavn skiltes vi, så Julie tog hjem til JC i Valby og vi gik tilbage til båden og spiste frokost. Efter frokost gjorde vi hovedrent i og på båden. Det var skønt, for vi kunne se, hvor langt vi nåede.

Det var egentlig meningen, at vi skulle have været på Orlogsmuseet, som jo ligger lige ved siden af båden, man de havde den frækhed at lukke kl. 16:00. Men så kom Kjartan heldigvis forbi. Han og Lene bor jo på Christianshavn kun et par hundrede meter for hvor vi ligger. Det var hyggeligt. Desværre havde Lene halsbetændelse og var grounded til sofaen hjemme i lejligheden.

Om aftenen var vi inviteret på Jazzhus Montmartre af bror, Rune, der jo har stor succes med genåbningen af det berømte jazzhus i Store Regnegade. Vi cyklede derover på vores foldecykler og mødtes med Julie og JC foran indgangen. Vi fik jazzhusets 3 retters menu, som var meget lækker. Den bestod af speltkompot med rejer, dampet torsk på en seng af grønsager samt en lækker gulerodskage med is.

Jazzkoncerten var med en Engelsk pianist, der hedder John Taylor og en italiensk sangerinde, der hedder Diana Torto. Link. Hun var en meget virtuos sangerinde, der kunne bruge sin stemme som et jazzinstrument, og han var en dygtig og indlevende pianist. Nogen numre og passager var dog lidt for akademiske efter vores smag. Kl. 23:00 blev der dækket op til jamsession og det var fedt. Vi kunne cykle hjem til båden i sommernatten med endnu en god oplevelse fra København.

Se videoklip

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: