Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Christianshavn – Hven

Søndag den 15. juli 2012. Solskin med udbredte skyer. 16 – 20 C. 6-11 m/s V. 16 sm. 6,2 Knob gsn, max 8,3 knob.

Min kære bror Rune havde inviteret til 46 års fødselsdag og brunch i deres lejlighed, Overgaden Oven Vandet 2 1. sal. En fed bolig, som Johanne Louise Heiberg engang har beboet. Julie og JC kom på Flicka III og hentede os, og vi gik i fællesskab hele vejen til vestenden af kanelen. Lejligheden ligger på hjørnet af blokken med voldene ned til den ene side og kanalen til den anden siden. Dinesen egeplankegulve og højt til loftet.

Vi hyggede os gevaldigt med Rune, Ela, Bjarke, Mathæus, August, Helene, Kjartan, Christel, Niels, Julie, Jens Christian, Kirsten og Skipper. Vi fik sandwich fra Lagkagehuset, juice, Prosecco og masser af snak.

Vi havde planlagt logistikken således at Christel og Niels kunne sejle med os til Hven og lade bilen stå i København. De kunne overnatte hos os på båden, opleve Hven sammen med os i morgen, tage turbåden tilbage til København mandag kl. 16:00. Vi sejler så til Falsterbo, hvor Christel og Niels støder til os med bilen m.m.

Kl. 14:15 kastede vi los i Christianshavn og cruisede ud gennem havnen, hvorefter vi satte alle kludene og sejlede mod Hven på en foran for tværs med 6,5 – 7 knob. Lavtryksvejret smed sine byger over Sjælland men lod os være fri, men vi fik masser af vind, så vi speedede af sted mod Hven, hvor vi lagde til mindre, end 3 timer senere i Norreborg. Vi kunne ligge yderst langskibs på ydermolen, og vi vippede lidt i dønningerne fra indsejlingen, men det var kun hyggeligt.

Vi gik tur på øen, og besluttede os for at leje cykler dagen efter, for at være mere mobile. Aftensmaden var baseret på grillen. Møre Irma Marskbøffer, nye kartofler, Skinkegriller, salat og braiserede kantareller.

Vinden var stadig heftig fra vest og solnedgangen blev betragtet fra molehovedet. Ellers var der bedre nede om læ, hvor de kommende dages oplevelser blev planlagt.

Link til video

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: