Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Onsdagssejlads med en 3. plads – nu med video

Onsdag den 13-6-12. Skyet m byger. 15 grader. 5-10 m/s VSV – V. 9,3 sm. 1:35:45. 5,89 K gns.

26 sejlbåde med 70 ivrige sejlere nød den effektive vestenvind på den sjove lange bane 17, der næsten var som en stor sommefugl. På halvvindssejladsen mod Ulbjerg kunne vi mod forventning ikke sætte spiler, så der blev kun skabt mindre afstand til de øvrige både i feltet, men mærket blev dog rundet som første båd. Dejlige kryds mod den Lille Trangmand, hvor vi ret hurtigt gik mod syd for at få bølgelæ. Gabet til de andre både blev større, men på benet mod Gedstedbøjen med vinden agten for tværs trak vi ikke nok fra og kunne heller ikke sætte spiler, da vinklen var ca 100 grader. Kryds igen mod Trangmanden og endnu større afstand blev skabt. Fra Trangmanden til Ulbjerg burde vi have sat spiler, men var desværre ikke klar nok – det havde givet bonus. Skønne kryds tilbage til Den Lille Trangmand, hvor vi kun var 3 minutter fra Olivia og et godt stykke foran feltet. I mål som hurtigste båd, ca 5 min før Spir, men Scankappens DH er for godt, så det blev kun til en 3. plads, men det havde været en super dejlig sejlads med kun få fejl. Se video.

Fotos, Jens Henrik

Resultatlisten.

Fotos Kirsten

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: