Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Onsdagskapsejlads – endelig en acceptabel placering

I 10 – 11 m/s fra vest var Flicka III og besætning i deres es. Vi fik en dårlig start, da vi ikke kunne få fokken ud pga et slapt spilerfald. På halvvind sejlede vi god fart, men hvem gør ikke det. Men på kryds i skrappe Limfjordsbølger fik vi både højde og fart. Mod bølgerne gik vi mellem 6,5 – 7 knob og ca 30 grader til den relative vind og skråt på bølgerne 7-7,6 knob og 27 grader til vinden. Vi kom først i mål, selv om vi startede 15 min efter de første både med en sejltid på 1:40 for de teoretiske 11 sømil = 6,63 knob i gns. Det rakte desværre kun til en 2. plads, men det skyldes udelukkende den dårlige start. Både grej og mandskab performede optimalt, og alle var “nøjde”.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: