Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Aarhus Nordhavns Bådelaug

 

Langfredag den 6. April. Regn , 5-9 gr. 6-10 m/s v.

Foto: regnvåd sol syd for de nye kedelige ungdomsboliger, som opføres netop nu på havnen.

Regndråberne prikkede på dæk og skylight og dynerne føltes ekstra interessante. Julie og Jens Christian dukkede op med frisk morgenbrød ved nitiden. Efter hyggeligt morgenbord sammen med dem, kørte JC skipper til Skærbæk for at hente Pasaten.

Imens var Kirsten og Julie i Ridehuset for at se antik og skrammel. Kirsten blev lidt varm på en bronzeskulptur af stiliseret fårehoved!? Julie forsøgte forgæves at mms et foto af krapylet til skipper. Kirsten var åbenbart ikke varm nok, for hun købte det ikke.

Resten af dagen gik med hygge og oprydning om læ. I morgen lover de sol og hård vind, så vi lader nok Flicka ligge her, lige ud for Klausens Fiskehandel, foreløbig og tager til Viborg i morgen, når der er gjort klart skib.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: