Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Juelsminde – Aarhus Nordhavn

Skærtorsdag d 5. April. Sol -2 – 8 gr. 3-13 m/s sv-v.

07:01 stod solen op og en time senere skipper! Efter hundetur og bagerbesøg var gasten også oppe. Hyggeligt morgenbord om læ, da temperaturen kun lige havde sneget sig over frysepunktet. Flagene hang slatne fra flagknopperne. Bådens uundværlige oliefyr gjorde sig fortjent til dieseltankning inden vi ved 11-tiden gled ud af havnen. En let brise fra ssv retfærdiggjorde, at vi satte fulde sejl. Vi gled nordpå med 4 -5 knob og dejlig lydløst. Ud for Hov spiste vi røget og marineret sild og nød magsvejret trods den kølige, men klare luft.’

Til skippers tilfredshed øgede vinden og ud for Norsminde var vinden oppe på 8-10 m/s – yee-haa! Hun skød 6,5 – 7,5 knob på en foran for tværs til bidevind. Hun var ikke over 20 graders krængning – det dur. Hustruvenlig sejlads i hård vind! Ud for Moesgaard øgede vinden til 11-13 m/s uden at besætningen gjorde mytteri. Vi gik ind på en pæleplads ud for Klausens Fiskehandel.

Tøserne kom på besøg og havde købt ind på vejen. Vi spiste rosmarinkylling sammen i båden. I morgen efter fælles morgenmad på Flicka sørger Jens Christian for at passaten kan blæse til Aarhus fra Skærbæk. Aftenen bød på klart vejr og fuldmåne.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: