Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vinterklargøring

Lørdag den 15. oktober Sol og skyfrit SØ 3-5 m/s

I skønt solskinsvejr nød skipper at gå og klargøre båden til lænestolssæsonen. Sidste weekend tømte vi båden for tøj, bøger, mad og dyner. I dag blev sejlene tørret, taget ned og rullet op. Spilerstage demonteret. Reb og liner blev taget af og kvejlet op. Bommen afrigget og taget af og nu er båden klar til at få masten af og komme på land. Teakdækket vasket i sæbespåner. Hynderne kom i bilen – agterhynder var der dog ikke plads til. Hynderne blev kørt i sommerhuset. Det var dejligt at gå og nusle i havnen i Skærbæk, men lidt besværligt at gøre alt alene. Kirsten skulle gøre klar til efterårsferie i Italien.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: