Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Skærbæk – Haderslev Fjord

Fredag den 7. oktober Sol og drivende skyer, 11-12 grader, NV 9 – 16 m/s

Vi kunne heldigvis begge slutte vores intense arbejdsdag lige over frokost, så vi var i Skærbæk allerede 14:45, efter en l a n g fredagstur på 13-eren i byger og køkørsel. I Skærbæk skinnede solen selvfølgelig, hen over en blyfarvet byge og efter en ½ time kastede vi los og satte alle klude. Vinden var i NV og der var nok af den. Med en agten for tværs gik det fint ud af Kolding Fjord i Lillebælts kogende modstrøm. Efter Stenderup Hage lagde vi kursen mod sydvest for at følge kysten mod Skamlingsbanken, men vi fik derfor vinden ind foran for tværs. Det gav krængning og fruen synes det var for skråt, så vi rebede til 1. reb da vinden også var øget til 11-14 m/s. Det gik dejlig stærkt – mellem 7 og 9 knob. Vinden øgede yderligere ved Brandsø og var oppe på 16 m/s og vi rebede ned i 2. reb, og det gik fortsat stærk, og vi var på et tidspunkt helt oppe på 10,1 knob. Vi nåede mundingen af Haderslev Fjord allerede efter kun 2 timer og 15 sømil, og besluttede os derfor at gå til Haderslev i stedet for Årøsund, der ville have været for vindomsust. Haderslev Fjord er 7 sømil lang, smal og smuk. Den tog sig bragende godt ud i solnedgangen. Undervejs var der mange pudsige scenerier, f.eks. en campingvogn på en tømmerflåde, gamle pittoreske faskiner og nummerbøjer med måger. Strømmen tog til, og inde i bunden, tæt på centrum fik vi os sneget ind på en pæleplads med næsen mod NNV. Sulten blev stillet med 200 g fredagshakkebøffer, tomatsalat og aspargeskartofler, men chiantien var for ringe, men det findes der jo råd for :-).

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: