Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Flicka III i Egå

Både fredag, lørdag og søndag (2. – 4. sept) var der mange seriøse besøg på de 3 Faurbybåde. Kirsten, døtrene og jeg var også forbi, for at se om de passede godt på hende, og for at se om der var spændende merchandise i boderne. Lidt udstyr fra Netbåd.dk kom vi også hjem med. Flicka III skal prøvesejles et par gange i den kommende uge af interesserede.

 

På fredag sejler Kirsten og jeg hende via Endelave til Skærbæk, hvor hun skal ligge, indtil der skal udføres garantiarbejder på hende på værftet i vinter. De sidste weekendture i sæsonen vil ske med base i Skærbæk.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: