Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stormende kuling

Søndag den 28. august.

Stormende Kuling fra Sydsydvest i Kattegat ændrede planerne for transportsejladsen af Flicka III. Det var ellers meningen, at vi skulle sejle fra Ellös søndag aften og fortøje i Egå mandag aften, men sådan ville vejrguderne det ikke. Vi besluttede derfor at sejle bådene indenskærs til Gøteborg, så der var kortere hjem for Faurbys transportsejlere. Søndag aften i tordenvejr og hård vind blev alle 3 både sejlet til Almösund, vest for Stenungsund, hvor den store F396 kunne få masten af og klargjort til lastbiltransport til bådudstillingen i Stockholm. Mandag formiddag i 12 – 18 m/s sejlede John, F325-eren og Skipper, Flicka III til Gøteborg Kungliga Selgelselskapet i Långedrag. Her blev vi hentet af Thomas og Søren fra Faurby, hvorefter vi alle tog færgen til Fredrikshavn og var vel i Viborg mandag aften kl 21:00, godt brugte, og 2 yderst tilfredse Faurby folk kunne køre hjem til Skærbæk med god samvittighed og med nye ordre på vej.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: