Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Klar til Tjörn Runt

Team Flicka III har, på trods af regnen, haft en trevlig dag. I morges sejlede vi til Almösund for at få båden rengjort under bunden. Der ligger et yachtværft, som hejsede båden op med en stor gammel mobilkran. Da vi fik den op, åbenbarede der sig en forklaring på vore sløve sommersejlads. Hele undersiden af kølen var tæt besat med ruer – selv en søstjerne sad der. Desuden var der en del alger selv om skipper i sommerferien havde vasket bunden iført dykkerbriller.

Faurby 325 har det svenske sejlerikon, Curt Gelin som skipper. Han og besætningen kom besøg på Flicka III, og vi gennemgik vejr, bane og taktik og havde en meget hyggelig sejlersnak.

På vej tilbage til Stenungsund Segelklub, på sydsiden af broen, sejlede vi mindst en ½ knob hurtigere end før den blev renset. Det er godt at vide at man ikke har den den undskyldning for ikke at klare sig godt.

Ved klubhuset var der reserveret 2 presentationspladser til de 2 Faurbybåde just neden for informationscenteret. Her var der der stor ståhej i forbindelse med afviklingen af Lille Tjörn Runt, som er Sveriges største jollestævne. Der er boder med alt muligt sejlergrej. Speakervogn og svensktoppop. Vi fik hentet løbspapirer og sat nummer, sponsorstreamer og kapsejladsflag på.

Sidst på eftermiddagen var John og Skipper til Skippermøde på Stenungsbaden, hvor banen og vejrudsigten blev gennemgået. Vores svenske gast, Gunnar kom først kl 19:30, da han havde siddet fast i bilkøer, så vi fik desværre ikke sejlet prøveturen i motorbåden. Til gengæld fik vi en rigtig god snak med Gunnar om taktik og rute. Helle fra Fayby i DK og og Anders, den svenske Faurbyforhandler kom også på visit og et par enkelte nysgerrige “kundeemner” Det var også hyggeligt og rart.

Kristian havde i mellemtiden hentet Kaare i Gøteborg og vi kunne herefter sejle tilbage til Almösund, hvor vi skulle ligge for natten sammen med 325-eren. Her havde vi også en brosnak både med de andre fra den lille Faurby og lokale sejlere, der alle beundrede Flicka III’s design og kvalitet. Det gjorde ingenting.

Vejrudsigten siger at starten kommer til at ske i VNV 3-5 m/S der øger i løbet af formiddagen til 10 m/s. Men ellers solskin og godt humør.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: