Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

30. maj

Målet er HH Skagen Race fra Norge til Skagen, men sejlerglæden og samværet med andre gode sejlere er mindst lige så vigtigt. Mandag stod vi tidligt op til solskin, der tittede frem under de drivende grå skyer. Vinden var stadig god, men kom fra vest, så vi kunne gå NNV på en foran for tværs med en rasende fart. Skipper havde heldigvis vurderet at et reb i storsejlet ville være passende. Farten lå på 9 – 10,5 knob. Midt på eftermiddagen løjede vinden og gik mere og mere i syd, men solen skinnede fortsat. Code 0 kom op i stedet for krydsfokken og det hjalp på farten. Undervejs fik vi prøvet båden af: En sejlvogn i masten gik i stykker; en spilerblok stod af ; det ene frølår til barberhalet gik af med et knald og vi fik lejlighed til at lave en mangelliste med små og store ting, som værftet skal fikse, når vi kommer hjem. Vi gik ind til Kosterøerne (Sveriges vestligste øer og nationalpark) i en lille havn ved Ekernäs, hvor vil lå trygt og godt. Flicka III sejler fantastisk, er lynhurtig, er meget levende og kræver fuld opmærksomhed på roret. Den vil helt sikkert give megen sejlglæde.

En nattergal underholder os efter at vi har spist Lindas lækre frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat. På en nærliggende restaurant høres der i baggrunden levende svenskpop.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: