Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Södra Usholmen

Södra Usholmen

Grundsund, Lysekil
Syd for Gåsö

 58°13’467

 11°23’555

V, SV,S

Officiel naturhavn med faste ögler i klippen. Nem at sejle til og god holdebund for agterankeret. Er medtaget, da det var vores første ögleplads og La Femme fra Struer var meget hjælpsomme med at få os på plads, siden har vi ligget til klippen mange steder, da det er det nemmeste, når man skal have luftet skibshunden og gasten. Egner sig kun til vinde fra vest, sydvest og syd. Fint sted at ligge, efter at man har bunkret i Grundsund, hvor det kan være svært at finde fast plads for natten.

Meget smuk og meget skallet holm, hvor granitten er slebet helt glat og nogle steder skinner den ligefrem. Tydelige små og store skurestriber fra istiden. I de store striber gror der lidt enggræs og smukke engblomster, der holder til den barske vind. På øen er der lavet labyrinter af små sten, der ligger som et fint mønster på den skallede klippe. Der er flere steder hvor man kan lægge til og flere gode ankerpladser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: